Lihat Pada Laut

Monday, July 06, 2009

apakah perbezaan diantara golf dan badminton?

luuuu main la raket kat mana2 pun. kat dewan ke... kat sekolah cina ke...kat seluruh benua, lu akan main kat dalam gelanggang tu lah jugak. kotak empat segi ada net kat tgh.

Tapi golf lain beb....
lain padang lain belalang.
ada yg bukit2, pasir, kalau tepi laut, nak ambik kira angin pulak, ada yg bila terkorner sikit dah masuk hutan.

Formula One? F1? pun sama standard dgn golf, setiap negara litarnya berbeza2.
Bola? hhmmmph... world cup ke... euro ke... epl ke.... sama je padangnye.... mcm main karom, chess, bowling...

Pancing? ya..... sukan memancing adalah sama standard dgn golf dan F1....

Selamat memancing..












11 Comments:

  • Your blog is very nice. The photographs are very beautiful. Wish you all the best. God is Great.

    http://health-care-you.blogspot.com

    By Blogger Mahmood, at 1:04 PM  

  • bakar terus layan tu..

    By Blogger aloy_paradoks, at 1:38 PM  

  • kau memancing kat mana tu?

    re:...aku pun suka semua cartoon yang kau suka tu...

    aku tak boleh jadi orang Kl...aku phobia tengok pondok tol...hehe

    By Blogger patungcendana, at 9:34 PM  

  • aloy - mmg bakar terus, goreng terus. sisik dia pun sedap

    cendana - mcm aku ckp, memancing ni gelanggang dia berbeza2. yg dlm gmbr tu ada yg kat kenyir, kuala koh dan kok adang.

    By Blogger boe~, at 9:34 AM  

  • wow2 best!

    By Blogger a.b geldofg, at 9:59 PM  

  • aku pun suker mancing...ikan dan lain2 he he he

    By Blogger buyat, at 11:00 AM  

  • a.b geldofg - mmg best bang..

    buyat - apa yg lain2 tu? udang? ketam?

    By Blogger boe~, at 8:27 AM  

  • bro ...mana best memancing ke karaoke "cindai lah mana"
    Terima kasih bang, esok datang lagi.

    By Anonymous angah, at 10:42 AM  

  • memancing adalah salah satu cara release kan kepala yang serabut, dok gitu bro ...

    By Blogger Bundle Studio, at 10:45 AM  

  • angah - bnyk moralnye dlm cerita tu

    bundle - mesin pancing klasik punye ade?

    By Blogger boe~, at 11:09 AM  

  • re:...sahabat aku tak baca blog...dia takde masa...unless membaca blog boleh menambahkan pendapatan dia...huhuhu...

    aku bukan cerewet, tapi really this is not the first time dia buat macam tu...sekarang everytime aku nampak dia aku stress...rasa macam nak lari jauh2...tapi of course aku tak buat macam tu...:-(

    ps...aku tak faham apa maksud...

    mungkin korang ada beribu sahabat kut....

    By Blogger patungcendana, at 12:29 PM  

Post a Comment

<< Home