Lihat Pada Laut

Thursday, September 17, 2009

selamat hari raya semua
maaf zahir dan batin. esk gua mula cuti.

hati2 di jalan raya.

semoga kursus istimewa sebulan ni dapat di amalikan terus.

apa yg ada pada kursus sebulan ni selain menahan lapar dan dahaga?

- ingat Allah selalu
- selawat ke atas Rasulullah S.A.W selalu
- solat berjemaah
- baca Al-Quran, faham isinya
- baca hadis sohih, faham isinya
- jaga pertuturan
- jaga pandangan (kantoi beb..)
- jaga pergaulan
- jaga aurat
- ke arah kebaikan, jauhkan maksiat
- sedekah jariah
- dan bnyk lagi seperti yg di ajarkan oleh junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W

6 Comments:

  • bro,selamat hari raya, maaf zahir batin, enjoy your raya celebration, dont over limit, yang sedang2 saja ...

    By Blogger Bundle Studio, at 12:54 AM  

  • selamat hari raya boe. kau beraya di mana?

    re:...nak mimpi terbang? mimpi jadi layang2 ok?...kalau kita ditakdirkan untuk terbang...pasti kita sudah diberikan sayap kan?

    aku...masih menggenggam silver bullet...:-)

    By Blogger patungcendana, at 2:42 PM  

  • kehkehkeh..

    selamat hari raya ke enam

    By Blogger FdausAmad, at 11:30 PM  

  • re:...aku dari raya ke 2 sampai hari ni...tak keluar rumah pun...huhuhu...

    By Blogger patungcendana, at 10:21 PM  

  • kursus ke kurus?

    By Blogger aloy_paradoks, at 1:56 AM  

  • aloy... kursus

    By Blogger boe~, at 9:28 AM  

Post a Comment

<< Home